Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Новини / Корпоративни / РААБЕ България ще участва в Панаира на книгата

РААБЕ България ще участва в Панаира на книгата

РААБЕ България ще участва в Панаира на книгата

РААБЕ България ще участва в 49-ия Софийски международен панаир на книгата. Събитието ще се проведе от 6 до 11 декември в НДК, гр. София.  Очакваме Ви на щанд № 435 с изненади за най-малките читатели, 20% намаление на всички работни тетрадки за деца и ученици от поредиците „Уча. Мога. Знам“ и „Смятам бързо. Уча лесно“ и не на последно място – добро настроение.

През годините престижният книжен форум се утвърди като истински литературен празник и вдъхновяващо събитие, което е традиционна коледна спирка в програмата на четящите хора. Участието на РААБЕ България допринася за обогатяването и разнообразието на книжния панаир, а предлаганите от издателството материали със сигурност ще привлекат интереса и вниманието на посетителите.

Поредицата „Уча. Мога. Знам“ съдържа работни тетрадки за деца в предучилищна възраст и за ученици в начален етап. Чрез увлекателните работни листове децата развиват своите фина и обща моторика, зрително и слухово възприятия, емоционална и социална зрялост, мислене, език и реч, както и се учат на наблюдателност. Някои от упражненията може да се използват и при работа с деца със специални образователни потребности (СОП).

Най-новите издания от поредицата „Уча. Мога. Знам“ са подходящи при работа с деца с хиперактивност и дефицит на внимание. Те предлагат разнообразни дейности и насоки за развиване на концентрацията и вниманието, както и за усвояване на навици за добро поведение и комуникация у деца с ХАДВ.

„Смятам бързо. Уча лесно“ е поредица, насочена към децата и учениците на възраст от 5 до 10 години. Задачите в работните тетрадки помагат за развиване на количествените, геометричните, пространствените и времевите представи и умения, логическото мислене, математическата компетентност и финансовата грамотност. Децата се научават да задават въпроси, намират решения, търсят взаимовръзки и да се самооценяват.

Работните тетрадки на РААБЕ са страхотен подарък за децата. С тях те се забавляват, докато неусетно учат. Поредиците „Уча. Мога. Знам“ и „Смятам бързо. Уча лесно“ оказват безценна подкрепа в детската градина и училището, а също дават възможност и за съвместна работа на децата с родителите в уютна семейна среда.