Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Новини / За учители / Опознай света на числата до 20 с РААБЕ България

Опознай света на числата до 20 с РААБЕ България

Търсите интересен и забавен начин Вашето дете да опознае числата до 20?

Вече държим в ръцете си най-подходящото решение – новите работни тетрадки за деца и ученици на РААБЕ България.

Изданията съдържат увлекателни работни листове за всички деца на възраст 5 – 8 години, които искат да се впуснат в приключенския свят на числата.

В книжка 1 „Уча. Мога. Знам – Числата от 0 до 9“ чрез разнообразни дейности като оцветяване, свързване, очертаване, сглобяване, изрязване и др. децата се запознават с числата от 0 до 9.

 

Втората работна тетрадка„Уча. Мога. Знам – Упражняваме числата от 1 до 10“ представя интересни случки от ежедневието на чичо Филип и леля Цвета и техните съседи – двамата първокласници Петър и Катя. Оказва се, че те не се „разбират“ много добре с числата и имат нужда от помощ. Помагайки им, децата не просто свързват, ограждат, рисуват, оцветяват и броят, а неусетно затвърждават знанията си за числата от 1 до 10 и се забавляват. Освен инструкции за детето двете издания съдържат и полезни насоки към родителя/учителя.

 

Третата книжка „Уча. Мога. Знам – Упражняваме числата до 20“ среща децата с приключенията на една Десетножка, малка стоножка, която мечтае да стане голяма Двайсетножка. Чрез дейностите в книжката те упражняват числата до 20 и по забавен начин успяват да разберат действията събиране и изваждане с числа.

Чрез новите работни тетрадки на РААБЕ България децата:

  • придобиват основни познания за числата до 20, необходими и в обучението по математика в първи клас;
  • затвърждават знанията си за тези числа чрез увлекателни дейности под формата на игра;
  • се убеждават, че математиката е интересна и забавна.

Всичи работни листове от изданията може да се използват успешно както за самостоятелна работа у дома, така и в учебна среда.

Повече информация за изданията може да намерите ТУК.