Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Новини / За учители / 4 идеи за коледни подаръци, с които учителите да зарадват учениците си

4 идеи за коледни подаръци, с които учителите да зарадват учениците си

Създаването на позитивна и подкрепяща учебна среда е от ключово значение за успеха на учениците. С наближаването на празничния сезон учителите често търсят начини да изразят признателността си към учениците, без да нарушават бюджета. Представяме Ви 4 бюджетни идеи за подаръци, които може да подарите на учениците си, създавайки трайни спомени и укрепвайки връзката си с тях.

  • Персонализирани бележки

Един от най-въздействащите подаръци, които учителят може да направи, е персонализирана бележка за поощрение. Отделете време, за да напишете сърдечно послание, чрез което да изразите признателност за усилията, развитието или положителните качества на ученика. Този малък жест може да повиши увереността на учениците Ви и да създаде по-добра връзка учител – ученик.

  • Книгораздели

Ръчно изработените книгоразделители са практичен и креативен подарък. Може да създадете персонализирани такива чрез обикновени материали като цветна хартия, маркери и стикери. Помислете за добавяне на вдъхновяващи цитати или мотивационни послания, за да направите всеки разделител уникален. Този малък жест може да послужи като ежедневно напомняне за подкрепата Ви към Вашите възпитаници.

  • Персонализирани сертификати за постижения

Използвайте необятните възможности, които Ви дават дигиталните инструменти, за да създадете и отпечатате персонализирани сертификати за постиженията на Вашите ученици. Изтъкнете успехите им, независимо дали са големи или малки, и дайте гласност на усилията, които полагат в клас. Тези сертификати може лесно да бъдат персонализирани, като се използват различни шаблони, налични онлайн. Може да ги изпратите на възпитаниците си по e-mail или да ги връчите на живо, което ще направи събитието специално за всички.

  • Образователни материали за разпечатване

Осигурете на учениците интересни и образователни материали за разпечатване, които може да се използват и извън класната стая. Те може да включват пъзели с думи, листове за оцветяване или кратки истории, свързани с предмет, който изучават. Може да използвате нашите над 30 безплатни работни листове, достъпни за изтегляне, с текстови задачи по математика в начален етап ТУК.

Предложените бюджетни идеи за коледни подаръци показват, че малките жестове и персонализираните подаръци може да създадат положителна и силна връзка между учителите и техните ученици. Вдъхновете се и създайте незабравими спомени през предстоящите коледни и новогодишни празници!