Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Обучения / Хотели / СОК „Камчия“ – к.к. Камчия

СОК „Камчия“ – к.к. Камчия

СОК „Камчия“ – Камчия

 Капацитет на хотела: над 600 места

  Капацитет зала Атриум: 400 места

  Местоположение: виж на картата

Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ е разположен 25 км. южно от гр. Варна, до устието на едноименната река и природния резерват Камчия. Съчетанието на море, река и гора, съвременното екологично строителство го превръщат в предпочитана дестинация за детски и семеен отдих, културен, спортен и медицински туризъм. Той функционира целогодишно, като може да приема едновременно до 2000 гости.

СОК „Камчия“ е уникален комплекс от нов тип – прилага собствени програми за детска и семейна почивка, за тематични ваканции, зелено училище, творчески проекти, концерти, фестивали, изложби, състезания от международен и национален ранг, спорт и здраве.

Комплексът се състои от четири бази: хотелски комплекс „Лонгоз“, вилно селище „Пирин“, детските оздравителни лагери „Радуга“ и „Черноморски“. Всеки обект има собствена база за хранене. За поддържане на физическата форма работят спортни и СПА центрове. Всички сгради се намират в дъбова гора, поддържа се красив парк с ботанически кътове, еко-пътеки и беседки.

За провеждане на успешни семинари, конференции и други мероприятия на разположение са:
– многофункционална зала Атриум – идеална за тържествени мероприятия, театрални постановки, фестивали и празници, концерти, танцови вечери, прожекции на филми, срещи с известни хора, изложби;

– конферентни зали Москва и София – разполагат със 150 места, подходящи за провеждане на семинари, конференции и други дискусионни мероприятия, съпроводени с кафе-паузи и коктейли, а плъзгащите врати позволяват при необходимост да се увеличи броят на местата. В зала Москва са монтирани мултимедия и система за синхронен превод на няколко езика.

 

Капацитет на хотела: 

над 600 места за настаняване

Капацитет зали: 

Зала Атриум – 400 места; Зала Москва – 80 места; Зала София– до 70 места; 3 учебни зали с мултимедия и озвучаване с по 30 места