Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Обучения / Хотели / Хотел „Аугуста“ СПА – гр. Хисаря

Хотел „Аугуста“ СПА – гр. Хисаря

Хотел „Аугуста“ СПА – гр. Хисаря

 Капацитет на хотела: 555 легла

  Капацитет зала: 300 места

  Местоположение: виж на картата

Спа хотел „Аугуста“ се намира в Хисаря, до централния парк с археологически забележителности и в непосредствена близост до центъра на града.

Хотелът разполага с 266 стаи, от които 48 единични, 115 двойни с отделни легла, 16 тройни, 18 фамилни стаи, 5 бизнес стаи, 4 едностайни апартамента и 5 двустайни апартамента. Всички помещения за настаняване разполагат с климатик, телевизор, хладилник, телефон с директно международно избиране, балкон с изглед към парка или към басейна и планината. Самостоятелната баня е с вана или душ и сешоар. В апартаментите може да се постави и масажен диван за релаксиращ масаж.

Kонгресният център разполага с 2 конферентни зали с капацитет по 300 места и други по-малки зали. Във всички зали има естествена светлина с възможност за затъмняване.

Удобствата на хотела се допълват от сертифициран СПА център на 3 етажа, разположен върху площ от над 3000 кв.м. В него се предлагат над 100 процедури. Разнообразните съоръжения и терапии включват акваспининг, хидромасажни вани с лечебна минерална вода, лечебен масаж, физиотерапия и рехабилитация, солна стая, стая за релакс и много други.

 

Капацитет на хотела: 

555 легла

Капацитет зали: 

2 конферентни зали с до 300 места, други по-малки зали.