Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Обучения / Хотели / „Гранд Хотел Поморие“ – гр. Поморие

„Гранд Хотел Поморие“ – гр. Поморие

„Гранд Хотел Поморие“ - гр. Поморие

 Капацитет на хотела: 178 помещения

  Капацитет зала Капитол: до 265 места

  Местоположение: виж на картата

„Гранд Хотел Поморие“ е разположен между бреговете на Поморийското езеро и Черно море, като представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център.
Хотелът разполага със 178 стаи и апартаменти, изцяло обновени през 2020 година. Всички помещения за настаняване включват балкон с морски изглед, интерактивна телевизия, климатик, кът за сядане, бюро, минибар и сейф. Самостоятелните бани са снабдени с вана или душ, сешоар, халати, чехли и безплатни тоалетни принадлежности.

СПА-центърът, разположен на два етажа, дава възможности за медицински спа и уелнес процедури с лечебна кал и масажи. Има закрит басейн със солена минерална вода, чийто състав е близък до този на Мъртво море. Предлагат се: финдландска сауна, руска сауна, парна баня, турска баня, ледена стая, Кнайп пътека, душ ведро.

Хотелът разполага с отлични условия за провеждането на бизнес срещи, семинари и други конгресни мероприятия.
Многофункционалната конгресна зала е с възможност за достигане на площ от 355 кв.м. с капацитет до 265 места, а заседателната зала е подходяща за провеждане на обучения на екипи до 15 човека. Тя е с площ от 25 кв.м.
На територията на целия комплекс е осигурен безплатен Wi-Fi.

 

Капацитет на хотела: 

70 единични стаи, 80 двойни стаи

Капацитет зали: 

зала Капитол – до 265 места, заседателна зала  – до 15 места