Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Обучения / Хотели / Елбрус СПА хотел – гр. Велинград

Елбрус СПА хотел – гр. Велинград

 Капацитет на хотела: 53 двойни стаи и 20 апартамента

  Капацитет зали: 100 места; до 35 места; до 15 места.

  Местоположение: виж на картата

СПА хотел „Елбрус Велинград“ е приятен хотел сред красива природа, на 10 минути от центъра на Велинград. Предлага комбинация от уют, лукс и разнообразни възможности за релакс и развлечения, осигуряващи качествена почивка.

Хотелът разполага с разнообразни типове стаи и апартаменти - 53 двойни стаи и 20 апартамента, всички обзаведени с вкус и оборудвани с всички необходими удобства за приятен престой. Всяка стая е снабдена с телевизор, минибар, климатик и безплатен Wi-Fi.

Ресторантът  предлага качествена храна, като закуската е обилна. Предимство е, че се готви с биозеленчуци, отглеждани в оранжерията на хотела, месо и мляко от ферма в Родопите.

Хотелът е известен е със своя СПА център, който включва разнообразие от терапии и процедури с минерална вода. На територията му са разположени 3 топли басейна – 2 открити и 1 закрит, както и термален аквапарк през летните дни. Гостите могат да се възползват и от джакузи, сауна, парна баня, фитнес център и различни видове масажи.

Допълнителни удобства: фитнес център, поддържани градини за отдих на открито, удобни зали за обучения и семинари – една голяма с капацитет до 100 места и две по-малки – с до 35 и 15 места.

Капацитет на хотела: 

53 двойни стаи и 20 апартамента

Капацитет зали: 

  • Голяма конферентна зала с капацитет до 100 места;
  • Средна – с до 35 места;
  • Малка – 15 места.