Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Обучения / Хотели / Еко-комплекс „Шерба“ – с. Гроздьово

Еко-комплекс „Шерба“ – с. Гроздьово

Еко-комплекс „Шерба“ – Гроздьово

 Капацитет на хотела: 19 стаи

  Капацитет зала: 35 места

  Местоположение: виж на картата

Еко-комплекс „Шерба“ е вдъхновен от българската история и мъдростта на поколенията. Намира се в гората на с. Гроздьово на 70 км. от град Варна. Това е едно от местата в България, където все още се срещат богати популации от благородни елени, лопатари, сърни, диви свине и муфлони. Тук е и царството на широколистните дървета. Вековни смесени гори от бук, дъб, габър, благун, цер и сребролистна липа. Според старо предание буковете и дъбовете са свещени дървета, на които живеят самодивите.

Комплексът разполага с 19 помещения за настаняване, от които 5 апартамента, 3 семейни къщи с една или две спални и хол с трапезария,  2 фамилни къщи съответно с 5 и 3 стаи, със собствена механа с камина. Помещенията са обзаведени в традиционен стил, с дървени подове и масивни дървени мебели. Имат климатик, сателитна телевизия и самостоятелна баня.

На разположение на гостите на комплекса са: ресторант с открити тераси, конферентна зала, мултифункционално игрище с тенис на корт, площадки за футбол, волейбол, баскетбол, фитнес зала и модерен СПА център с 3 сауни: хербал (със специална сенотерапия и билки, подбрани от заобикалящия екологично чист район), класическа, сауна с хромотерапия, парна баня, масажен кабинет, джакузи, душове с различни ефекти и мини водопад.

 

Капацитет на хотела: 

72 легла

Капацитет зала: 

35 места