Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Новини / Корпоративни / РААБЕ България Ви очаква на Алеята на книгата от 4 до 10 септември пред НДК

РААБЕ България Ви очаква на Алеята на книгата от 4 до 10 септември пред НДК
Много изненади очакват малки и големи читатели в шатра Nº 44

РААБЕ България ще участва в най-мащабното книжно събитие в столицата за сезона, а именно – Алея на книгата. Събитието ще се проведе от 4 до 10 септември 2023 г. в градинката пред НДК, гр. София.

Форумът ще събере на едно място над 120 издателства от страната, а в културната програма са предвидени разнообразни събития и срещи с автори. Ще намерите екипа ни в шатра № 44 всеки ден от 10.00 до 20.00 ч., а в последния ден на събитието – до 19.00 ч.

Посетете ни и вземете всички занимателни книжки за деца и ученици с 20% намаление. Ще имате възможност да разгледате най-новите ни работни тетрадки с текстови задачи по математика за учениците от 1. до 4. клас, както и други издания, подходящи за учебната година.

Ако пък нямате възможност да присъствате на място, посетете нашия онлайн магазин www.raabe.bg, в който също ще Ви очаква 20% намаление на всички единични издания за деца и ученици от поредиците „Смятам бързо. Уча лесно“ и „Уча. Мога. Знам“ в периода 4–10.09.2023 г.

Подгответе децата и учениците за вълнуващата учебна година, която им предстои, със занимателните ни книжки със стотици дейности, задачи и игри за развитие на различни умения.

Входът за събитието е свободен. Очакваме Ви!