Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
РААБЕ България / Новини / Интересно / Бъдете сръчни и креативни през великденските празници: тематични дейности и игри за деца в занимателните книжки на РААБЕ България

Бъдете сръчни и креативни през великденските празници: тематични дейности и игри за деца в занимателните книжки на РААБЕ България

Бъдете сръчни и креативни през великденските празници: тематични дейности и игри за деца в занимателните книжки на РААБЕ България

Великден е един от любимите празници на децата, тъй като се свързва с радост, споделено време със семейството и разбира се, с много забавления.

Направете празника още по-вълнуващ, като подарите на любим малчуган занимателна книжка с великденски упражнения.

Защо изданията на РААБЕ България за деца са перфектният подарък за празника:

  • Образователна стойност

Книжките предлагат образователни занимания, които помагат на децата да развият ключови умения с помощта на играта. С работните листове ще насърчите децата да учат и същевременно да се забавляват през великденските празници.

  • Споделено време със семейството

Увлекателните дейности в книжките ще сплотят цялото семейство. Те са чудесен повод да прекарате време заедно и да създадете спомени. Може да декорирате страниците и да ги запазите като вълнуващ спомен от Великден.

  • Запознаване с великденските традиции

Книжките  с великденски упражнения са чудесен начин, чрез който децата да се запознаят с обичаите, символите и традициите, свързани с празника. Със занимателните книжки ще насърчите проявата на уважение към културните ценности.

  • Творческо изразяване

Увлекателните великденски дейности развиват креативността на децата и им помагат да изразят себе си. Докато рисуват, оцветяват, режат и залепват, те развиват своите финa моторика и въображение.

Нашите занимателни книжки, съдържащи увлекателни великденски дейности, са перфектният подарък за празника, тъй като предоставят на децата възможност да се забавляват, да учат и да бъдат креативни. Независимо дали се използват в училище, или в домашна обстановка, те са ценен подарък, с който ще насърчите малчуганите да се развиват, докато се забавляват.

 

Може да намерите повече информация по темата в изданията:

Смятам бързо. Уча лесно

Уча. Мога. Знам – Тръгвам на училище 3

Уча. Мога. Знам – Графични умения

Уча. Мога. Знам – Фина моторика и графични умения