USB „Мрежова и информационна сигурност в образованието“

72,00 лв.

Над 20 политики и процедури за информационна сигурност в образованието

Примерни политики и процедури за информационна сигурност
Регистри на активи, рискове, действия на администратори
В удобен за редактиране и ползване формат
ISBN: 978-619-256-064-5   Год. на изд.: 2023
Формат: USB флаш памет
*Не се предлага за безплатно разглеждане

Описание

Организирайте мрежовата и информационна сигурност във Вашата образователна институция с най-новата USB флаш памет с примерни документи. Предлагаме Ви:

 • набор от над 20 политики и процедури за информационна сигурност
 • методики, ръководства и инструкции
 • регистри на активи, рискове, действия на администратори
 • декларации за приложимост, за поемане на риск, за съответствие
 • оценка на риска и уязвимостта;
 • заповеди и др.

Автор

Допълнителна информация

Предназначено за

Директори и зам.-директори

Институция

Детска градина, Училище, ЦПЛР, ЦСОП

Категория

USB и CD

По Вид

Нормативни

Допълнителна информация

В изданието са включени следните политики за информационна сигурност: 1. Политика за мрежова и информационна сигурност 2. Политика за управление на непрекъснатостта на дейността 3. Политика за управление на човешките ресурси 4. Политика за физическа сигурност 5. Политика за контрол на достъпа 6. Политика за отдалечен достъп 7. Политика за придобиване, развитие и поддръжка на системите 8. Политика за управление на активи 9. Политика за управление на мобилни устройства 10. Политика срущу зловреден софтуер 11. Политика за сигурност на комуникациите 12. Политика за управление на доставчиците 13. Политика за класифициране на информацията 14. Политика за приемлива употреба 15. Политика за чисто бюро 16. Политика за обработка на медиите 17. Криптографска политика 18. Политика за управление на архивирането 19. Политика за регистриране и наблюдение 20. Политика за управление на уязвимости и корекции 21. Политика за управление на промените 22. Политика за управление на инциденти 23. Политика за одит на информационната сигурност 24. Политика за използване на облачни технологии 25. Политика за преглед от ръководството за ефикасността на системата за управление на информационната сигурност

Общи условия

 • USB флаш паметта не се предлага за безплатно разглеждане.
 • Условия на плащане: USB флаш паметта се предлага за закупуване с опция за плащане „Наложен платеж – Пощенски паричен превод“ или плащане по банков път по предварително изпратена проформа фактура.
 • Съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 50, т. 2 от ЗЗП, Вие може да се възползвате от правото си на отказ от покупката в срок 14 дни, считано от датата на получаването ѝ и да я върнете на адреса на издателството.
 • Цената на USB флаш паметта е крайна и включва ДДС.
 • При поръчка към цената на USB флаш паметта се начислява такса обработка и доставка в размер на 6 (шест) лева с ДДС. РААБЕ си запазва правото да прави промени в цените за доставка според измененията в цените на куриерските услуги, които имат действие занапред.
 • Поръчвайки USB флаш памет, Вие се съгласявате с нашите Общи условия за продажба на издания.

Филтър


Актуално