Самооценяване и управление на качеството – детска градина

48,00 лв.

Примерни заповеди, анкетни карти, карти за самооценки, подпомагащи дейностите по самооценяването

Организация на процеса
Примерни документи
Автор: Даринка Костадинова
Брой страници: 304     ISBN: 978-619-7315-12-7
Формат: А5, мека корица, CD    Година: 2017 

 Продуктът участва в кампания „Лятото е ТУК с подаръци от РААБЕ!“ Само в периода 15.07 – 12.08.24 г. при поръчки на издания на обща стойност над 60.00 лв. ще получите подарък. Научете повече ТУК

Описание

Изданието е предназначено да подпомага дейността на директорите и работните комисии в процеса на изготвяне на вътрешна оценка на качеството на предоставяното образование в детските градини.

Предложени са примерни заповеди, въпросници, анкетни карти, доклади и карти за самооценки, подпомагащи дейностите по самооценяването.

Вижте примерни страници и пълно съдържание на изданието под изображението.

Автор

Допълнителна информация

Предназначено за

Директори и зам.-директори

Институция

Детска градина

Категория

Книги

По Вид

Нормативни

Допълнителна информация

„Самооценяване и управление на качеството – детска градина“ съдържа практически насоки за подготвителните дейности на самооценяването, ефективната организация на дейностите и отговорности на длъжностните лица, обработването на информацията и изготвянето на доклад с мерки за подобряване на качеството на предоставяното предучилищно образование. В книгата ще намерите отговори на различни въпроси:
  • Кои са най-подходящи за членове на работната група?
  • Как да осигурим добра координация и взаимодействие в процеса на самооценяване
  • Какви са отговорностите на останалите участници в образователния процес?
  • Защо самооценяването е в основата на системата за управление на качеството
Предложените примерни документи на компактдиска ще ви помогнат да преодолеете съществуващите затруднения и да посветите своето време на анализа на своята работа и нейното оптимално перспективно подобрение.

Общи условия

  • Изданието не се предлага за безплатно разглеждане.
  • Условия на плащане: изданието се предлага за закупуване с опция за плащане „Наложен платеж – Пощенски паричен превод“ или плащане по банков път, като ще бъде изпратено с оригинална данъчна фактура.
  • Съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 50, т. 2 от ЗЗП, Вие може да се възползвате от правото си на отказ от покупката в срок 14 дни, считано от датата на получаването ѝ, и да я върнете на адреса на издателството.
  • Цената на изданието е крайна и включва ДДС.
  • При поръчка към цената на изданието се начислява такса обработка и доставка в размер на 6 (шест) лева с ДДС. РААБЕ си запазва правото да прави промени в цените за доставка според измененията в цените на куриерските услуги, които имат действие занапред.
  • Поръчвайки издание, Вие се съгласявате с нашите Общи условия за продажба на издания.

Филтър


Актуално