Медийното образование в училищното ежедневие

24,00 лв.

Защо медийното образование е важно? Методи, съвети и инструменти за учителя

Практически съвети за учебния час
Методи за преподаване със и без използването на технологии
Автор: Мила Хундертмарк
Брой страници: 152     ISBN: 978-619-256-007-2
Формат: А5, мека корица    Година: 2021 

 

Описание

Дигиталните медии са навсякъде около нас и компетентното им използване е ново базово умение – наравно с писането, четенето и смятането.

Но как медийното образование може да бъде интегрирано в училищното ежедневие?

Отговор на този въпрос ще намерите в това практическо помагало, което съдържа конкретни методи и съвети за преподаване със и без използването на технологии.

Вижте примерни страници и пълно съдържание на изданието под изображението.

Автор

Допълнителна информация

Предназначено за

Директори и зам.-директори, Учители

Институция

Училище

Категория

Книги

По Вид

Методически насоки

По тип

1. – 4. клас, 5. – 7. клас, 8. – 12. клас

Допълнителна информация

Книгата е преведена от немски език и съдържа систематизирана информация за медийното образование и множество методи и съвети за преподаване със и без използването на технологии. От съдържанието: Разберете медийния свят на подрастващите – потенциали и рискове. Научете повече за стратегията „Образование в дигиталния свят“ – практически методи. Използвайте ефективно потенциала на дигиталните медии във всеки учебен предмет – любими инструменти и примери за обучение от практиката. Подгответе учениците за неизвестното бъдеще – образователни съвети за новата роля на учителя. Вдъхновете колегите – иновативни и мотивиращи формати на обучение за целия педагогически колектив.

Общи условия

  • Условия на плащане: изданието се предлага за закупуване с опция за плащане „Наложен платеж – Пощенски паричен превод“ или плащане по банков път по предварително издадена проформа фактура.
  • Съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 50, т. 2 от ЗЗП, Вие може да се възползвате от правото си на отказ от покупката в срок 14 дни, считано от датата на получаването ѝ, и да я върнете на адреса на издателството.
  • Цената на изданието е крайна и включва ДДС.
  • При поръчка към цената на изданието се начислява такса обработка и доставка в размер на 6 (шест) лева с ДДС. РААБЕ си запазва правото да прави промени в цените за доставка според измененията в цените на куриерските услуги, които имат действие занапред.
  • Поръчвайки издание, Вие се съгласявате с нашите Общи условия за продажба на издания.

Филтър


Актуално